Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIVATA BAHAMAS

ta mig med till ditt


privata bahamas

vi kan ha ett party

utan pyjamas

det är underbart

att pussas och kramas

men jag vill in i ditt

privata bahamas




vi vill inte alls bli

papas & mamas

inte heller vill vi

handlingsförlamas

vi är "love cats"

och det spinns

och det jamas

prima liv i ditt

privata bahamas



LARZ GUSTAFSSON  091008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP