Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som uppriktig medborgare - the police



Jag finner något fint i att vara en laglydig, uppriktig medborgare i ett land.
I just don’t like the drug laws.
And that you spy on me.
Ärligt talat
polisen har inget bättre för sig än,
att spåra menlösa,
sms och epost från mig
jobbigt & losers




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP