Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh and I don’t do drugs, and will not again

 


Drug-liberal views don’t go far in this country
And every junkie is OPÅLITLIG till 99% av dom i detta land
Varje drog användare är OPÅLITLIG till 99% av dom i detta land
Så om polisen, inte är på mitt sms eller epost, för droger
vad kan det vara?
ärligt talat kommer inte ihåg.
nåt om våld kanske. som det är olagligt att skriva om våld.
jag är inte det minsta våldsam.
kan ej titta på en skräck film, en del får en kick av sånt.
det summeras till att polisen har inget bättre för sig än att spåra mina sms och epost.
Och det gör det väldigt jobbigt för mig för det finns nånting som heter ’’privat’’ som dom skiter i fullständigt…




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP