Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter frihet


Vad jag är i denna världen
vilar kroppen i ett svar på längtan efter frihet

Önskan är större än där jag nu gräver
utrymme saknas
men friheten är ännu inte här

Lägg ned min själ i förtröstan på det viktiga
drömmen blir verklighet en dag




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 10:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt.
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP