Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge mig en tanke

 

Odla en tanke i mina tankar du min Anda!

Och låt den växa upp

Tills jag själv blir till en tanke

 

Odla en dröm i min själ du min Anda!

Och låt den växa

Tills jag själv blir till en dröm

 

Så kan jag vara vid liv

Så jag kan vara vid dröm

Så jag kan existera

 

Jag nyfödd på nytt!

Ur döden!

I den stora galaxen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP