Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den föränderliga horisonten

Drömmarna låg som grovkornigt sand

ovan Ditt Samarkandliknande land

 

vid kanten av det fuktiga brynets fäste

låg vattnet i neverending disens löftesrikas famn

där kärlekens näste

letade sig fram till den tryggaste hamn




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP