Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå bort!




Gå bort !

Ta din beundran för
Vulgära Viveka,
Egoistiska Eva,
Manipulativa Moa,
Otacksamma Olivia
och FÖRSVINN !

Om det är det du dras till,
så låt mej va
För det är långt ifrån,
va jag skulle vilja ha

Gå bort !

Jag är naken nu
Jag har rivit av mej alla lager
av kärlek, ångest,
frustration och längtan

Jag är utan känslor nu
Dom har brunnit ner,
tillsammans med vår själseld

Så ;

Gå bort!




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-10-14 17:39



Bookmark and Share


  Charly
något av det vackraste och mest ärliga jag har läst. Jag ska spara den som ett bokmärke! :)
2005-10-14

  Tony Hermansson
Ja< Så där ja!
Vilken power och beslutsamhet.
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon