Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av spriten


Inatt blev jag bryskt kysst av spriten,

ringt hemliga samtal,
rökt oerhört många långa onödiga ciggaretter på balkongen.

Jag är rädd inatt, rädd, rädd rädd




Fri vers av Vildaste
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste