Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i cirkeln

den immunitet
som bevarar
kaos som auktion

för jag drömmer
mig hem
bitvis i rårörda sanningar
nu när vi är gamla hundar
som sitter vackert
räknar får
i våra stulna själar

jag vet jag skapade detta
men det var aldrig planlagt
ett optiskt schackt
som förflyttar
lärdom mot existensens börda
låter den dö
uppslukad av
fallet ner i

bortom sanns
auktionen återuppstår
vid bekämpade begär
kaos råder allena
bevarar denna
vår immunitet




Övriga genrer av theperna
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-09 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna