Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Smultris "Stjärnfall" ville jag skapa något
sorts slutet system så inte alla stjärnor bara faller
och det tillslut är tomt på natthimlen.
Läs gärna smultris version först.



Stjärn Födelse

 

Vi tänds

Stiger

och tänds

Exploderande

skarpt

och ljust



En Stjärna föds
i oss




Fri vers av Redwine
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-10-14 20:58



Bookmark and Share

    Mattias LTC
Jag kan väl lämna en kommentar då. Titeln på dikten har råkat ut för en ruskig sä rsk ri vn ing. Alltså särskrivning. Det ska stå "Stjärnfödelse"! Det här är svenska och inte engelska eller svengelska. www.skrivihop.nu

2006-11-27

  Smultris
Hur kan folk undgå att kommentera denna...

???

Den är ju så vacker....
2005-10-16

  Smultris
Underbara människa...*Ler*

Så vackert det blev.

*kram*
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine