Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som små kristaller


Inför din

varma blick

låter jag

slöjan falla -

blottar min nakenhet

i ett sinnligt rus

av känslor


och här - i oktoberregnet

möts vi

två hungrande

törstande

där våra kärlekstårar

likt små kristaller

sakta, sakta


rinner ner


på vår hud






Fri vers av Junitvillingen
Läst 262 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-10 09:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
wow vilken bild av kärleken..när den är som vackrast!
ljuvt sensuellt och helt underbart!!
2009-10-10

  Peter Jr Eriksson
älskar dina texter!
2009-10-10

  Spir@
Mycke fint skrivet om kärlek...
2009-10-10

  devilsangel
Ljuvligt vackra kärleksord...
KÄnns som en väldigt fin tid väntar i höstrusket :)
2009-10-10

  Betlehemsstjärnan VIP
En varm och mycket vacker kärleksdikt/B
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen