Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens gula löv


Hur ska man göra
för att det ska bli bra?
Hur skall det gå till
för att få sig ett svar?

Jag står vid bergets stup,
här står jag och ropar ut,
men jag får inget svar, ej ens ett eko,
då var det väl bara så, bara på lek då...

Jag hoppas inte att denna närmsta tid,
vi hade så till samman, bara kändes som slöseri,
och att jag inte gjort för mycket, skrämt bort dej,
bara för att jag sagt att jag vill ha dej hos mej...

Hur det än går,
vart jag än står,
så hoppas jag på det rätta,
men inga svar är lätta...





Fri vers av Henrik Svensson
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson