Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskugga



Månskuggan

följer mina steg


och i handen

håller jag minnet

av det som

för en kort stund

såg ut att

bli en framtid


men som

aldrig ens

hann börja


fortfarande undrar jag

var du är


och jag hoppas

att du är


lycklig




Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-11 20:10



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Mörk och sorglig, med så mycket känsla att man blir alldeles rörd... Förstår inte hur du gör, men med så få ord får du upp så många bilder, eller, du gör så att jag får upp bilder! Jättebra, i alla fall.
Hoppas att du mår bra och att du förstår något av mitt svammel :-)
2009-10-13

  sulimaa
Vackert och innerligt ...om en osjälvisk önskan om lycka...
2009-10-12

  Peter Jr Eriksson
mkt fin !
2009-10-11

  Stefan Höglund
Det känns som ditt namn, berörd av en ängel.
2009-10-11

  Teresia Ridell
Vackert, ömt skrivit.
2009-10-11

  Suzy med punkterna
Detta berör min själ....ryser av den starka känslan du lyckas förmedla
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen