Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi dansar nakna vi två




Jag dansar naken

under himlens färger

som om morgondagen

inte fanns

längtar att få

dansa med dig


vi kan ta vägen

ner mot havets vågor

och svepas med av

syrsors vackra sång

kanske vill du

dansa med mig?


när vi sen dansat

i det våta gräset

och våra kroppar bara

vill ha mer

ska vi älska tills

solen går ner


i nattens tystnad

ligger vi så nära

att vi kan dela

våra andetag

ända tills du ber

ber om mer


vi flyter bort på

vågor utav kärlek

och ingenting kan

ändra det som sker

när vi dansar nakna

vi två


tillsammans når vi

himlars heta höjder

och plötsligt vet vi

att vi hör ihop

tänk att kunna dansa

just så!






Fri vers av Junitvillingen
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-11 20:58



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
ja tänk att få dansa så okonstlat och fritt... med någon...
2009-10-12

  Teresia Ridell
Vem vill Inte dansa efter att ha läst dina vackra ord ? ;)
2009-10-12

  sulimaa
Du är en dansande liten ängel som jag önskar allt vackert i livet :))
2009-10-12

  blaite
Vackert som vanligt..du e grym på det..
2009-10-11

  Annmargreta
Blev så full i skratt när jag läste din danstext-påminde mig om gårdagen när jag dansade med en väninna på ett 50 årskalas vi dansade någonslags vals i snabb buggtakt .
Eva snurrade mig och jag ramlade pladask ner i golvet jag blev så yr. Det känns idag i hela kroppen och imorgon ärjag säkert blå.
2009-10-11

  Suzy med punkterna
Om någon kan dansa så så är det väl du;=)
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen