hittar ingen titel

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittar ingen titel




ingen titel

havsduvorna ruggade

vindilar bröt slutligen samman lövverket längst upp

kronan över sommaren

 

orden blåste upp

bytte plats

lommarna lämnade fjällsjöar

de kände  varandra

i plogens båda streck

och tittade sällan ned

 

innan och efter 

hade fallit till marken

togs om hand

och började gro inom obestämd tid

till nya lövverk

och skogar att sträcka sig över

orden lade sig frivilligt att flyga

i formationer från aldrig förr

 

höstar

 när allt var i rörelse

 

 

 

 




Fri vers av vissla
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-15 08:51



Bookmark and Share


  kath
magiska ord, som du är så skicklig att få till de mest fantastiska berättelser, som fångar mig och låter mig stiga in i en värld där tiden bor och försvinner...

vackert
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla