Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den goda fe´n




Litet barn

vill också vara med

men dörren

står inte ens

på glänt


finns ingen plats

för just honom


kanske ändå

om han blundar

riktigt hårt

och håller tummarna

ännu hårdare


kanske då

att den goda fe´n

gör plats


även för honom


där


innanför








Fri vers av Junitvillingen
Läst 335 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-12 15:52



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, så är det i många fall. Berörande rader.
2009-10-26

  Lars Hedlin
Bra poeterat ..innerligt och djupt...
2009-10-19

  Suzy med punkterna
Många barns verklighet.
2009-10-18

  ULJO
En berörande text. Tänk så många barn som känner så här.
2009-10-16

  erkki
Ja, det gäller att se den som inte blir sedd, om du förstår vad jag menar. Det är medmänsklighet.
2009-10-13

    J. Herward
mmm, varför så ensam? ska inte alla dörrar stå på glänt...

liten själ behöver all kärlek

gillar...:)
2009-10-12

  Myself
ja,om det ändå fanns en god fe,så skulle många ha hjälp av denna
2009-10-12

  Teresia Ridell
Fint !
2009-10-12

  sulimaa
Det får vi hoppas :)
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen