Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande poesi


Och känslans dräkt

av ord

blir min bön


som förändrar allt

inför mina ögon




Fri vers av livsdans
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-13 12:08



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker och djup!
2009-10-13

  Anjeska
Känslans dräkt klär dig!
2009-10-13

  Quasimodo
Intensiv och längtansfull i önskningar till förändringar.
2009-10-13

  Mr Lindemann VIP
I ett prlande nu
är jg här och möter ditt du
menvadnu?
I en bön jag blir förändrad så
vem skall då fånga dig i ögonblicket?
2009-10-13

    ej medlem längre
Vilken vacker klädnad.
2009-10-13

  Myself
ja,orden kan göra underverk,fint skrivet.
2009-10-13

  poetryGirl
så fint skrivet
2009-10-13

  Mats Henricson
En vacker liten hymn till poesin, fint sammanfattat ! Bokmärker !
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans