Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är konstigt att vissa inte kan tro på en skapande Gud men tror att stenar i en viss konfiguration kan bota cancer??? De kan inte be till en fadersgestalt och fråga honom om råd. Hellre tror de att svaret finns i stjärnorna. Jag var en av dem en gång


-ANDE(MEDIA)MAKTER-

Andarna i skogen i träden och bäcken.
Bevare oss alla för dessa knytt
Rået och lyktkar och honom den Näcken.
Gud signe, de gamla tiderna flytt.

Nu finns demoner i medias kanaler.
Fulla av allt som andarna spytt.
Lösningar lovas på häxornas baler.
Samt av de som stjärnorna tytt.

Förkasta skrock, stenar och trans
Få det hednablodet bytt.
Så ska människor komma till sans
och låta sig födas på nytt.




Fri vers av Thomas Jensen
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-15 23:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
Applåd!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen