Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stör inte mig





Löven
på vägen
är inte
i vägen


de


VISAR vägen
mot
hösten




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-20 10:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Höstens röda matta, för dig utrullad..
2009-10-20

  peter markurth
bra
2009-10-20

  e-poeten
Skön ordanvändelse eller ordomvändelse!!!
2009-10-20

  Njord
Fyndigt!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna