Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På semester i Stockholm i 12 dar...blir inte mycket skrivande...men nåt litet alster dock;-)


Den själ som fryser



I höstens

färgsprakande tid

blev vindarna plötsligt

ännu kallare


allt var nämligen

inte vad det

såg ut att vara

*

och inte ens

en varmfodrad jacka

klarar att värma

den själ


som fryser





Fri vers av Junitvillingen
Läst 484 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-10-21 11:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så klokt formulerat ..... i sanning sagt .....
2009-10-26

  Roula O
mycket fint skrivet...
2009-10-24

    ej medlem längre
Värmanderader
om själskyla
2009-10-24

  ULJO
Man kan inte värma den själ som fryser annat än med , kärlek!!!

Snyggt skrivet.
2009-10-22

  walborg
Stockholm är en draghåla just nu!!! Alla fryser i själen här! Du som har det vackert inuti Dig och där Du bor - borta bra men hemma bäst.
2009-10-21

  sulimaa
Ibland blir det inte som man tänkt ...men du ...det blir något annat ! kraaam!
2009-10-21

  Peter Jr Eriksson
sanna ord..mkt bra
2009-10-21

  Yrre VIP
Nej, så är det.
Målande och mycket bra!
2009-10-21

  Frökenfanny
<3
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen