Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många himlar härifrån



Kärleken -

den vackra, rena

den som skulle

ta oss

många himlar härifrån...


hur kunde

det bli så fel

att vi nu båda

bär på varsitt


sorgset hjärta?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 299 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-21 12:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
sorgsen och berörande .....
2009-10-26

  Spir@
Tragisk o vemodig på mycke vackert sätt!
2009-10-25

  Roula O
berörande...
2009-10-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...det finns så många himlakroppar....Sorgsen ton, med en vacker fråga.../B
2009-10-21

  walborg
Det kanske är här dessa sorgsna hjärtan skall landa tillsammans, varsamt, och hålla varandra i handen?
2009-10-21

    Ken Cassel
Vackra du, min lilla ängel
:)

Kramar!!

Ken
2009-10-21

  Frökenfanny
Ibland blir saker inte som man vill och hoppas på.
Tragiskt.
Men det är nog just det som är livet.
Motgångar och medgångar, man vet aldrig vad som väntar
2009-10-21

    J. Herward
säger mycket i den här texten, förtäljer en historia om två

välkommen tillbaka:)
2009-10-21

  sulimaa
Jaa hur kan det bli så?? det undrar jag oxå ....fin text om djupa funderingar...
2009-10-21

  Peter Jr Eriksson
berörande text..
2009-10-21

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch..."

Ja, det är väl dessa kontraster som skapar livets väg. Gillar "...ta oss/många himlar härifrån". Hälsar vännen Fredrik
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen