Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts i natten

Tänkte inåt själen,
visste du en kärlek,

glittra sann
rosen i ditt hår mötte vindens slag då tårar föll som spillror,

kysste
då din vetskap såg min kärlek förena

Blixtra
sanningen ny

möts




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-21 16:24



Bookmark and Share


  Hans Christian
Denna fångar in mig ordentligt, jättebra!
2009-10-21

  LenaJohansson VIP
mkt fint...
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth