Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumpad

jag skrattar och gråter vartannat.
jag tror jag har blivit galen.
hysterisk
inga känslor kvar
depprimerad
tom
jag hatar mig själv
det är mitt fel
jag sa att jag skulle förlora
jag är dum i huvve.
varför lät jag mig själv falla för honom
jag sa att jag skulle låta bli
jag visste att det skulle bli såhär
jag visste att han inte kunde falla för mig
jag visste att jag skulle bli lämnad ensam
men nog fan gör det ont för det
jag vill slänga mig ner i en avgrund
bara falla, falla i en evighet
jag vill slänga mig framför ett tåg.
låta tryckvågen slunga mig bort
långt bort




Fri vers av Runawayworld
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld