Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje?..

Såg en ambulans idag från bussen på väg hem.
Jag log, log med hela kroppen
En konstig glädje spreds sig
jag vill inte längre




Fri vers av Runawayworld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld