Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövitångest alltid vinter

Väderflikkan på TV säger:
Det är 15 minus ute
Det är bara jag som vet
att mitt hat är ännu kallare.




Fri vers av Galmar
Läst 545 gånger
Publicerad 2004-06-20 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galmar