Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broken?..

Just nu har jag svårt att hitta en andledning till att andas
En andledning till att forsätta
En andledning till att leva i dessa plågor
I denna ångest
Jag skakar
Skakar och gråter
Förstår inte hur folk överlever
Förstår inte hur de orkar överleva
Jag vet inte hur länge jag kan leva med det här
Om jag någonsin kommer le igen
Ångesten river upp bröstkorgen inifrån
Jag vill få bort smärtan
Spelar ingen roll hur
Jag står inte ut längre.




Fri vers av Runawayworld
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-10-23 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld