Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag gjort för att förtjäna detta ?

Andedräkt
hallon stoft


Hud
 dyraste sammet


Ögon
glänsande smaragder


Smak
Kittlande söt


Kropp
förunderliga landskap



Längtar

Älskar




Övriga genrer av Redwine
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-16 22:19



Bookmark and Share


  Матрёшa
ingen idé att protestera? haha. Härligt skrivet!
2008-02-05

  Smultris
Hallonstoft...Mmmmm ;-)

Säger detsamma som Steve...

Du är värd det pojken... såklart...
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine