Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor i mina lakan, och en svag doft av lime



Jag kämpar efter riktlinjer
Som styrman på en annan människas skepp
letar jag i grannens brevlåda efter svar

Jag krossar porslin mot taket för att glömma dina blickar
skriker versaler som jag stal från ditt ordförråd

Jag kör direktinjektion av en cocktail från Aribert Heims förråd
för att hitta, söka, finna
eller förlora allt


Odödlig
Märkvärdig
sysselsatt till döds


att frossa havrekakor till teét har blivit min specialité


Jag tänker leva på svältlön och femkronorskaffe från jobbet
tills den dagen du räddar mina tankar

för jag drunknar i allt annat än vatten


men jag vill se
hur länge
jag kan hålla andan



 

 

 

 

 

Om du bara kunde se mig nu

 




Fri vers av *Camilla*
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-26 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påtaglig text. Ord som doftar.
2009-11-01

  oMareld
Bra skrivet. Tycker slutet är klockrent

Applåd!
2009-10-29

  blaite
Oj oj det här var grymt bra..shit..härlig text..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*