Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYR MED MIN ÄLSKARINNA


Jag ändrar de dolda färgerna
Men dina sidors tystnad,
de stannar på näthinnan
Tala för att mätta min lystnad


Oskyldig innan du la händerna på mig
Far igenom skallen dessa orena tankar
Nattöppet för annat än sagor
Hissa Jolly Roger för hjärtat lättar ankar


Följ mig på en resa under huden
Stjärnorna lever under nätter som denna
För ibland behöver jag ingen vän bara en musa
Som smeker naket och trycker läpparna om min penna




Jag finns kvar som en del där inuti




Bunden vers av theperna
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 10:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
blankvers duger lika bra som rim när något finns att framföra till envar hugad läsare
trenne räfsor till trädgården får den
2009-10-29

    Melona
fint som fan
och du skriver så där
som bara du kan

kärleksvackert med vissa stråk
av smärta, som det är, jo.

slutraden bränner.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna