Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar på din mjuka kind



Så stod du bara där

precis som om

tiden stått stilla

sedan vårt förra möte


det behövdes

bara en blick

så visste vi



vi kan inte

leva tillsammans

men vi kan inte vara

utan varandra


på lika villkor

fortsätter vi

att älska varandra

idag, imorgon

och precis som för

otaliga dagar och nätter sedan

*

rusar in i din famn

möter

ditt glädjeskratt

dina glitterögon

och orden

som din lite hesa röst uttalar:

"Min ängel,

jag ger dig min kärlek -

om du vill ha den..."


mitt svar framkallar tårar

på din mjuka kind


för nu är vi båda

precis

där vi


vill vara...






Fri vers av Junitvillingen
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-26 14:47



Bookmark and Share


  sulimaa
Meeen åhh så underbart gumman ...hoppas så att det betyder det jag tror det gör !!! så fint skrivet!!!
2009-10-26

  walborg
Vilket MÖTE!!! Underbart att läsa - blir gripen själv när jag läser Din fina text!!!
2009-10-26

  Eaglemountains VIP
Kärleksfullt formulerat ..... applåd!

"vi kan inte

leva tillsammans

men vi kan inte vara

utan varandra"

så kan det vara .....
2009-10-26

  Popcorntankar
Den spelar upp tonar jag vill höra, till tro på kärleken!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen