Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...då romansen tog slut, och jag tog en sista sup, av kärlekens ljumma vind, som sakta smekte min kind...


Varför ska det vara så svårt?



Jag trodde hon ville
själv ville jag allt,
men slutet det kom fort,
det slutade allt för snabbt...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 298 gånger
Publicerad 2009-10-26 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson