Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bortglömd liten parentes



Då, när den första snön kom

och med sitt

mjuka täcke

värmde de vackert

lysande rönnbären,


det var då

som din hand sökte min

och de månader

av tystnad

som passerat

plötsligt bara var


en bortglömd liten


parentes







Fri vers av Junitvillingen
Läst 277 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-26 21:00



Bookmark and Share


    Virtute
vilken vacker och precis inramning av känslan jag just fick i läsandets stund!
2009-10-28

  LenaJohansson VIP
ömsint och fin
2009-10-28

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert och kärleksfullt

Grattis även till platsen bland de fem uppmärksammade
2009-10-28

  Suzy med punkterna
Så vackert formulerat och alldeles särskilt öm känsla
2009-10-27

  Spir@
vackert o ömt... Nära på något vis =)
2009-10-26

  erkki
En öm dikt om kärlek. Igen. Du lockar fram varma tankar!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen