Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

en helande promenad med en vän idag
det hjälper mycket
bara att träffas
att umgås
prata om allt och inget
prata om hur vida jorden är rund eller ej
din närhet hjälper
jag mår bättre
jag vet att jag inte är en vän du förtjänar alla gånger
men jag är dig evigt tacksam för att du står ut
evigt tacksam att du står ut med mitt gnäll
jag skulle göra detsamma för dig
du är det bästa jag har




Fri vers av Runawayworld
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-26 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld