Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11/8-09

Jag vill se dig
Röra vid dig
Inga konstigheter
Bara du och jag
Tillsammans
Pratandes, skrattandes
Kyssandes, älskandes
Glada, ledsna
Genom allt




Fri vers av Runawayworld
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-10-26 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runawayworld
Runawayworld