Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna händelse inträffade den 17 oktober i år...


Stjärnor för en kväll;-))



Fest i Kista, Stockholm

många glada människor

till 90% nya ansikten för mig

god mat och dryck

prat, skratt & dans

min "lillasyster" och jag

överraskar med sång & musik

och till vår glädje

får det ett positivt gensvar

folk sjunger med,

klappar händerna i takt

till musiken

applåderar och visslar -

tror att även syrran fantiserar om

att hon står i Globen och sjunger!

Finns även en musikgrupp där

och männen i bandet

dyker på oss

med förfrågan om vi

vill stå med dem på scenen

och sjunga bl a ABBA-låtar

Driver de med oss?

Nej, de menar allvar!

Plötsligt går en dröm i uppfyllelse -

innan natten är slut

står jag och min syster

på scenen

kompade av ett band

och sjunger & dansar till

fartiga låtar a´la´-70 och -80 tal

helt improviserat

men förvånansvärt lyckat ändå

Vi trivs minst lika bra

som fiskarna i haven

och nu vet vi!

Det är det här som vi vill

ägna oss åt -

sången & musiken har följt oss

sedan barnsben

men vi vill utveckla den mer, satsa...

så hallå Bert Karlsson -

varför dröjer du?



* stort leénde *




Fri vers av Junitvillingen
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-27 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naaajjjsss!
2009-11-01

  sulimaa
Hhihihi mjaaa Bert har nog blivit både döv och blind med åren ;)
2009-10-29

    Bodil Sandberg
Men gud så roligt!!!jag älskar också att sjunga...kul och nyttigt!!!

applåder för dig och syrran ..som gick upp på scenen
med mod i barm..solklara stjärnor !!!
2009-10-28

  etthjärtaäralltidrött
Vilken glädje att läsa, kramar!
2009-10-27

  Syrsan
Jag gläds med dig och skickar ett varmt leende! Vilken resa och så många minnen! Bert har näsa för nya stjärnor.. han får nog veta!!
2009-10-27

  ULJO
Kul. Hoppas artistdrömmen slår in.
Kanske Bert med Krister Björkman i släptåg hör av sig lagom till melodifestivalen.
2009-10-27

  Peter Jr Eriksson
Hoppas du har kul du fina vän !
2009-10-27

  walborg
Tyckte väl att att det lät fint ända in till centrum faktiskt - det var alltlså Ni båda!!!! Tack!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen