Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 2008-08-04




Som den där 80'tals filmen dom spelade på projektor häromdagen



Dina ögonlock
ljuger

Jag synar

vänder dig utochin
river ut allt som
treveckorslakan
i vår säng

du viker ihop
dig sådär
brutalt

(jag vill bara höra dig
slå tillbaka
se dig skrika
och känna
när du lämnar)



Din röst i
mina lungor

som sot mot
nytvättade fönster
och klister mot
mina tankar


(jag fastnar
på din hud)





Låt mig
demonstrera
hur misslyckande
låter



(om du bara
gav det en
chans,
ge mig en
sekund
bara)



















Jag älskar dig nog
fortfarande




Fri vers av *Camilla*
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-27 18:58



Bookmark and Share


    deb8
Fastnade för denna och din stil när jag bläddrade igenom dina alster. Det känns luftigt argt, innerligt och väldigt kreativt. Jag har kommentar torka men återkommer säkert med lite fler nyanser när hjärnan känns klarare.
2009-12-27

  Staffan Welroos VIP
toppklass. avslutet är klockrent.
2009-12-17

  Miss Mod
En riktig goding, med en skön avslutande tvekan.
2009-11-02

  Gunnar Odhner
Det här var också riktigt bra. Fler borde läsa och kommentera.
2009-10-29

  notsomad
wow - vilket snyggt flow du har i dina texter - är djupt imponerad...gillade särskilt det där med din röst i mina lungor....verkligen snygg metafor.
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*