Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEK OCH INTE FÖR ATT LÄRA

Lider i oländeliga äventyr
En smutsig tvillingsjäl i
Drar för gardiner och slår upp
Vin i glas & en ung kärlekssymfoni


Trolösheten slumrar aldrig till
Ett fall framåt natten
Tagen på foto och blev kvar
I en himmel nära vatten


Kanske bara en lögnaktig bedjan
Blåkalla andetag byter vikt
För sensuell & farlig hetta lever
Här där bruna ögon skymmer min sikt


En palett ädla äppelträdskyssar
Rör vid ism-en vi hade ihop
En lek utan lärdom & under den
Kvävs viskningen av mitt eget rop





"For heaven's sake, she turns me on"




Bunden vers av theperna
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-28 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna