Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild 24 okt-09


Tillsammans




Håll om mig

men inte så hårt

att jag inte

kan andas


och inte så löst

att jag

kan flyga

min väg


väck mina sinnen

låt mig andas

i din närhet


och tillsammans

med dig


hålla jämna steg









Fri vers av Junitvillingen
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-29 05:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livskamratinnerligt
2009-11-04

  Cosmic Johanna
Vacker stämning i diktet,

och helt underbar bild du tagit,

du är skicklig vid kameran har jag lagt märke till.

varma applåder!
2009-10-30

  Annmargreta
Härligt kärligt!
2009-10-29

  Lilla My* VIP
Fin dikt och vilken underbar bild!!!
2009-10-29

  walborg
Suverän vädjan om ömsesidighet i en viktig relation!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen