Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt där inom



Barclay James Harvest sjunger

"River of dreams"


och på min kind rinner

svarta mascaratårar


nyss lyste himlafärgerna

starkröda

och livet såg ut

att vända blad

till något så vackert

som världen

nog aldrig skådat



förlorade drömmar

färgar himlavalvet svart

och vinterljuset

som tycktes komma

med glädje

förvandlas till en ångest


så svår att bära


djupt


där inom







Fri vers av Junitvillingen
Läst 248 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-29 12:30



Bookmark and Share


  Maria T
Stark skildring av
ångest
2009-11-02

  Cosmic Johanna
Ja det är tungt när drömmar som visat sig öppnas ändå stängs helt igen...

det låter som förlorad kärlek...eller annan vacker dröm.

Känns bekant.

varma applåder!
2009-10-30

  sulimaa
Den där ångesten är så svår att möta ..men ändå nödvändigt ...kraaam gumman!!
2009-10-29

    Bodil Sandberg
oj jag bländas nästan av den vackra bilden!!
och en sån fantastiskt vacker om än sorgesam dikt..kommer att tänka de där tjusiga smärtsamma dramatiska filmerna med klass som visades förr..som kändes ända in i märgen..

oerhört fint och starkt!!
2009-10-29

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch..."

Ett stycke musik och världen vänds upp och ned. Detta gäller även ord. Känner igen. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-29

  Nikolai Jungsin VIP
Paradise lost...
fast paradiset bor inom våra hjärtan ändå..
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen