Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ludditisk reaktion



Teknologi
är
slavmoral

Teknologi
kan
bara
existera
genom
produktion.

Produktion
är
en
förtryckande
instutition.

Det
är
dags
att
förstöra
maskinen
och
återta
ditt
liv.




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 356 gånger
Publicerad 2009-10-30 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström