Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet du gav mig



Minnet du gav mig -

ett stort, öppet sår


blöder fortfarande

med stänk av

salta tårar


som om någon hällt

thinnerlösning

och aceton

däri


utan chans till


läkning






Fri vers av Junitvillingen
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-30 22:01



Bookmark and Share


  Maria T
Ett svårt minne
som gör ont
2009-11-02

  Eaglemountains VIP
Smärtsamt att läsa, sänder en tröstekram ....
2009-10-31

  sulimaa
Men läkning kommer ...och ur smärtan och läkningen kommer styrkan ...plus att jag finns hjärtat mitt ...och jag är bra på att blåsa på onda sår ....kraaaam ängeln min!!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen