Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut...

Varje gång tror jag att NU...
är alla bekymmer över...
NU kommer jag att åka på en fet
smörmacka i en härlig nerförsbacke
medan solen leker i mitt hår
och musiken sakta tonar ljuvt
i bakgrunden....
men då visar verkligheten upp
ett helt nytt ansikte....
kommer med nya överraskningar...
man KAN helt enkelt inte slå sig till ro
och tro att lugn och frid ska råda i alla ens dagar...

så jag tar ett djupt andetag, spottar symboliskt
i nävarna och tar nya tag....

(fast en liten, liten djävul, bitter som Fan själv
måste undertryckas, för att inte ta plats i något
av min hjärnas eller hjärtas skrymslen)

Akta dig! Jag har ögonen på dig!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-11-02 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP