Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa sig upp

Det är så svårt att komma tillbaka på fötter
efter att man blivit
trampad på
och jag vet att jag inte är den ända
och att han inte kommer att vara
den ända
Men
man glömmer inte så lätt

Jag vet att du inte förstår
Stå ut, väx ifrån och börja lev
Men mitt liv står stilla
Just nu

Jag vet inte hur jag ska klara av detta
igen

Det du kallar smuts
är faktiskt det som räddar mig
När jag inte känner någon tid
och endast hör mitt hjärta slå
förlorar jag förståndet
Jag kan inte ens komma ifrån smärtan
i mina drömmar,
det som brukade vara min fristad
är nu ett eko av mitt liv

Du säger att jag försvinner
fast egentligen
kommer jag tillbaka

När friheten pulserar i kroppen
slappnar jag av
och jag kan känna tiden

och jag förstår
hur jag ska läsa mina tankar
och jag lär mig mer
om mig själv

och tillslut

kommer jag finna livet
igen




Fri vers av TystnadTalar
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 23:23



Bookmark and Share


  Drömkram
Men vackert fångar du känslor som inte kan beskrivas känns dyster sorg blandat med förtvivlat hopp och en önskan att gå vidare med något som ännu inte finns där men som skönjas. Men fina Drömpoetissa vad Du alltid lyckas! Kram
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar