Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort dialog

Hon sa:
Jag förstår inte hur du har orkat vänta så länge?
Är han värd det?

Jag tänkte och svarade:
Nej det är han inte, men jag väntar ändå...




Övriga genrer av Charly
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-18 20:01



Bookmark and Share


  Dimi
haha.. heter det dum och kär?
fint skrivet iaf:-)
2005-10-19

  David Liderfelt
Det är kärlek det. Eller så är det något helt annat.
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly