Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett tag sen jag skrev den här dikten (ca 2 år sen), jag är inte lika skör nu, men om jag ine haft den kille jag har hade jag aldrig klarat av att bli så stark som jag är nu


Jag är skör nu, älskling!

Óm du visste hur lätt et ord kan såra mig.

Om du visste hur lätt en ton kan skada mig.

Jag är skör nu älskling.

Jag är skör för att jag älskar dig.

Ett ord från dig kan trasa sönder mig helt.

Jag kan vara sör nu, du skulle inte skada mig.

Du håller mig försiktigt.

Jag vilar i trygghetens famn,

din famn.




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-10-19 19:08



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Dikten känns ärlig och äkta...
"Välkomponerad" och bra språkligt sett;
(men gå gärna igenom stavningen - det har råkat "ramla loss" en bokstav på ett par ställen: ex. "sör" istället för "skör").
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage