Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem jag är och inte är

jag kan se på dina ögon att du är vacker
jag vill så gärna veta vem du är
jag kan se på dina ögon att du nästan borde lukta magiskt
du ser ut att vara en sådan där fjunig och mjuk..

jag är tydligen en arrogant och ytlig människa.
det måste vara sant
för det har Ida sagt.
Ida har visserligen aldrig träffat mig
hon är en 15-åring från karlstad som känner mig via papper skickade via kuvert
men hon har sagt det om mig
gett mig dessa egenskaper via ord
så det måste vara sant
det måste vara sant...

kanske gör jag orätt som tillskriver dig dessa fina adjektiv?
kanske vill du inte höra att dina ögon är vackra
att du ser ut att lukta tvål.
men det måste vara sant,
för det har jag sagt.
jag är en 18-åring från färgelanda som känner dig från en bild jag såg på din blogg.




Fri vers av zim
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt skön att läsa denna.. Annorlunda och med en varm "förelse" framåt i flytet..
Riktigt väl skriven och bra!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim