Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger?

När du kände
Ensamhet och lust
Var jag bra
Att ha

När du var
Upptagen med
Livet
Kastade du undan
Mig som skräp

Slår vad om
Att du aldrig
Tänkte två
Gånger på
Mina känslor

Om ens en
Gång...




Fri vers av E.Wernram
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram