Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi alla behöver.


Stunder av närhet...

Stunder av närhet
Du mig gav
Öar av gemenskap
På tomhetens hav
Jag var ej så ensam
Som jag alltid trott
Ett sting av längtan
En nyfödd dröm
Kanske

Dick Scott




Fri vers av Dick Scott
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 08:28



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag kommer nog alltid att känna mig ensam oavsett vad. Det finns nog ingen stund som kan ge mig annat än en känsla av mer ensamhet.
2009-12-12

  Max Poisé VIP
det vi alla defintivt behöver!
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott