Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen vi vandrar, har vi valt den? Medvetet eller omedvetet.


Skulle du vandra..

Skulle du vandra

Denna väg

Igen

Om

Du kunde

Hade du

Något val

Någon möjlighet

När du stod där

Naken

Mitt i

Livets strid

Dom sa åt dig att gå

Hur du skulle leva livet

Men det var deras längtan

Det var deras liv

Deras röster

Din egen var svag

Du trodde på andra

Inte på dig själv

Dick Scott




Fri vers av Dick Scott
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 21:02



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Läste någonstans att våra val är egentligen inte våra egna utan resultatet av en situation eller så skapar de en ny.
2009-12-12

    tapetklister
"Skulle du vandra

Denna väg

Igen

Om

Du kunde"

väcker frågor i mig, om jag skulle vandra samma väg i livet. med facit i hand skulle jag valt andra vägar. men då vet jag ju å andra sidan inte var jag skulle vara idag... osvosv. intressant början på din text!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott