Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektivpsykos

Vi lever I en kollektivtrafik.
Där du gör ditt.
Och han gör sitt.

Ni är väl inom räckhåll men en blick räcker väl.
För att veta att han gör sitt.

Men ibland händer det, ni stannar
Mötet av nya liv.

Ni håller ett hårt tag.
Hoppas på att inte falla i fel fil.

Men självklart är det eran tur.
Ni reser på er och möts av ett mycket glatt flin.
Hon kollar dig i ögonen och säger, tack!

Glädjen gör dig isolerad i nått slags lyckobås.

Låt oss kalla det en kollektivpsykos.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Evigt Eko
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 22:01



Bookmark and Share


    näver de anima
bravo! sarskilt stilen!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Evigt Eko
Evigt Eko